Vilken är din favorit inom drycker?

Alla har vi våra favoriter inom drycker. Vilken är din? Vi har kall men också varm dryck. Vi väljer att fokusera på kaffe. Kaffe är otroligt populärt och idag så finns det en uppsjö att välja på om man går på ett café eller restaurang. På vissa ställen så kan det till och med vara svårt att få en vanlig slät kopp kaffe.

Kaffedrinkar går att skapa hemma och den allra vanligaste är en kopp nybryggt kaffe med varm mjölk i. Latte är nog den vanligaste kaffet man väljer att dricka. Förr så tog man på sin höjd lite vanlig grädde i kaffet men som oftast så blev det en slät kopp kaffe som fått koka på vedspisen. Så klart så ser det annorlunda ut och vi har flera olika sätt att fixa vårt kaffe.

Vi kan köpa det vi behöver på nätet för att laga till vårt kaffe exakt som vi vill ha det. Vissa väljer att köpa färdigmalet kaffe medans andra väljer att köpa kaffebönor och mala detta själv. Om man är riktigt hardcore så ska man naturligtvis rosta sina kaffebönor också för att få det exakt som man önskar. En del väljer att köpa sig kaffemaskiner och lägger i en kaffepod och skapa sin espresso eller vad man nu önskar.

Det går inte att bestämma vad som är rätt eller fel, gott eller inte gott utan det är en smaksak hur man vill ha sitt kaffe. Och det är ganska skönt att det finns mycket att välja på. Har man sin favorit dryck i kaffet så finns det massor att välja på när det kommer till just kaffet.