Digitala hjälpmedel och verktyg för restaurangen

När du driver restaurang finns det mycket att göra. Pappersarbete och löneutbetalningar, för att inte prata om beställning av råvaror och anställning av personal. Det finns en hel del hjälpmedel som kan underlätta för dig som ansvarig.

Om ni vill undvika hanteringen av kontanter på restaurangen är Swish också ett bra digitalt hjälpmedel. Majoriteten av Sveriges befolkning är ansluten till Swish och det har gjort att kontantbetalningarna minskat avsevärt. Betalningar med Swish sker tillsammans med BankID och det är en mycket säker betalningsmetod, både för dig och dina kunder.

Mindre stress för alla

Genom att ha ett bra system för hantering av allting kommer du att bidra till mindre stress både för dig och din personal. När allting fungerar felfritt på restaurangen kan du och dina anställda slappna av. Du behöver inte ta emot klagomål från personalen om att det saknas ingredienser eller att de fått fel lön utbetald.

Genom att ta hjälp av alla fördelar med digitaliseringen kan du få en mycket bättre arbetsmiljö. Dessutom får du mer tid över till att förbättra din verksamhet och göra det du tycker är roligt.