Stort intresse för dryck

Vi har allt mer blivit intresserade av olika drycker till både mat och som njutning. För dig som har ett stort intresse för dryck ska naturligtvis fortsätta läsa denna artikel. Vi kommer ge dig bra tips hur du kan förädla dina kunskaper men också lära dig mer om exempelvis drycken champagne.

I vårt land så har vin blivit något som vi gärna dricker till finare måltider. I länder som Italien och Spanien exempelvis så är detta deras måltidsdryck. Olika viner passar bra till olika måltider och vi lär oss mer och mer att uppskatta denna dryck. Så även med champagne. Det sägs att den kom till av en slump och det kan mycket väl vara så men vi dricker gärna champagne för att fira något. Till nyår exempelvis så skålas det i denna ädla dryck.

För att kunna lära sig mer så kan det finnas anledning att ordna en champagneprovning. Boka en av de bästa vi har för att guida er i denna dryck. Sommeliern Joacim Sjövall anordnar dessa provningar som visar på vilka skillnader det är på olika champagne och vilka som ni kan komma att tycka bäst om. Det finns mycket att prata om då det kommer till champagne och under provningen så kan ni ställa frågor oavsett på vilken kunskapsnivå ni ligger på det gäller denna dryck.