En italiensk touch

Något som de flesta hem har någon gång under sensommaren är kräftskiva. En klassisk fest med en jäkla massa kräftor och en hel del roliga lekar och god dricka. Men det finns andra typer av temakvällar man kan ha, speciellt under varma sommarkvällar.

En bra temakväll är att ha medelhavsteman, eller varför inte en italiensk kväll. Hela sydeuropa har en hel del kulinariska upplevelser som många går miste om. Därför kan det vara kul att faktiskt göra det till en kväll och testa på. Dessutom är maten väldigt nyttig i sig, kontra mot den svenska feta maten, då vi lagar mat med mycket grädde och smör.

Medelhavsdiet innefattar en hel del skaldjur. Det kanske inte är något för alla, då det är en hel del fingerpillande på maten och man ska krossa skal och grejer. För de allra flesta är italiensk kost ännu mycket bättre. Pasta, pizza och fingermat som är bröd och god mozzarella och tomater. Det är svårt att inte tycka om den italienska kosten. Ska ni ha en temakväll borde ni definitivt testa att köra en riktig italiensk kväll med bra grejer. Börja med att klicka hem riktigt kvalitativa italienska grejer, och kör en helkväll med god mat och härligt umgänge.